
Primer renteu els fruits secs i els dàtils i remulleu-los en una mica de llet durant 3-4 hores.
En una olla fregiu la llet, el sucre i les llavors d'ilaichi, cuineu-ho tot a foc baix fins que comenci a espassar.
Tot seguit afegiu els fideus i remeneu-los fins que es suavitzin.
Afegiu els fruits secs i les panses i cuineu-los durant 5 minuts més i just abans de retirar-los del foc afegiu l’essència de kewra.
Pot ser servit calent o fred.
1 litre de llet (o 2 tasses de llet en pols dissolts en 12 tasses d'aigua)
4 cullerades de sucre
5/6 Llavors de cardamom verd (Chhoti Ilaichi)
¼ de tassa de festucs picats (Pista)
½ tassa de coco picat (Narial)-seca
½ tassa d'ametlles (Badam)
¼ tassa de panses (Kishmish)
¼ de tassa de dàtils secs picats (Chhuwaray)
1 grapat de fideus (sawayan)
1 cdta. Essència Kewra
Instruccions :