Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Sofregiula ceba fins que aquesta estigui transparent i de color marró clar.

Afegiu les llavors de comí (zeera), la sal, la cúrcuma (Haldi), okra i chilis.

Tot seguit tapeu-ho tot i cuineu-ho a foc lent fins que estigui suau. No afegiu aigua. (No el barregeu massa perquè si no es desfarà).

Per comprovar si està fet, removeu-ho tot, i quan desapareix la textura enganxosa, vol dir que ja està fet.

Serveixeu-ho amb chapati.

Ingredients: 

2 tasses de Bhindi tallat (okra)

1 ceba petita

½ culeradeta de llavors de comí (zeer)

Total 3/4 xilis vermells secs

½ culleradeta de sal (al gust)

¼ culleradeta de cúrcuma (Haldi)

2 cullerades d'oli

1 cullerada de àsta de tamarind (Imli) opcional

1 tomàquet (opcional)

 

Instruccions :

Sofregeix la ceba fins que estigui transparent de color marró clar.

Calendari

Juliol 2022

Juliol 2022

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.


Diu, 29/05/2022

Guàrdia Urbana Policia de barri del Raval
Unitat Territorial Ciutat Vella. Una visita de fraternitat i proximitat amb la comunitat


Dij, 26/05/2022

Un acte de condol i condol i per denunciar contundentment la barbaritat de matances de dues germanes, veïnes de Terrassa, al Gujrat Pakistan.