Sofregiula ceba fins que aquesta estigui transparent i de color marró clar.
Afegiu les llavors de comí (zeera), la sal, la cúrcuma (Haldi), okra i chilis.
Tot seguit tapeu-ho tot i cuineu-ho a foc lent fins que estigui suau. No afegiu aigua. (No el barregeu massa perquè si no es desfarà).
Per comprovar si està fet, removeu-ho tot, i quan desapareix la textura enganxosa, vol dir que ja està fet.
Serveixeu-ho amb chapati.
2 tasses de Bhindi tallat (okra)
1 ceba petita
½ culeradeta de llavors de comí (zeer)
Total 3/4 xilis vermells secs
½ culleradeta de sal (al gust)
¼ culleradeta de cúrcuma (Haldi)
2 cullerades d'oli
1 cullerada de àsta de tamarind (Imli) opcional
1 tomàquet (opcional)
Instruccions :
Sofregeix la ceba fins que estigui transparent de color marró clar.