Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Barregeu la farina de cigrons i la farina de blat. Afegiu la sal i barregeu-ho tot. Afegiu una mica d’aigua i barregeu-ho. La consistència ha de ser suau i com massilla.

Manteniu la massa a la nevera durant 5 minuts. Tot seguit dividiu aquesta massa en 4 porcions, tot fent una bola amb cada part i aplaneu-ho to en forma de chapati (rodó).

Finalment unteu una mica d'oli o ghee en ell. Feu un tall des del centre fins a la vora, tot llevant la vora de tall i comenceu-ho a rodar per tal que acabi tenint forma d'un con.

Amb el palmell de la mà mentre ho anem aplanant i girant fins que quedi en forma de bola. Acoblar de nou en forma de chapati i fregir-ho de foc mitjà a foc lent, tot afegint tres cullerades d’oli o més, depenent de la mida de la paella. Donar-l’hi la volta quant la part inferior es dori.

Quan els dos costats estiguin daurats es que està preparat.

Serveix-ho amb chutney de all, achar o Raito

Ingredients: 

3 tasses d'ATA besen

1 ½ tassa de farina de blat

½ cdta. sal

¼ de culleradeta de llavors de comí (zeer)

¼ cdta. xili (Lal mirch) en pols

2 cullerades. oli

1 mica asafètida (Heeng)

2 tasses de mantega de búfal

Servir amb chutney de all, achar o Raito.

Calendari

Juliol 2022

Juliol 2022

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.


Diu, 29/05/2022

Guàrdia Urbana Policia de barri del Raval
Unitat Territorial Ciutat Vella. Una visita de fraternitat i proximitat amb la comunitat


Dij, 26/05/2022

Un acte de condol i condol i per denunciar contundentment la barbaritat de matances de dues germanes, veïnes de Terrassa, al Gujrat Pakistan.