
Barregeu la farina de cigrons i la farina de blat. Afegiu la sal i barregeu-ho tot. Afegiu una mica d’aigua i barregeu-ho. La consistència ha de ser suau i com massilla.
Manteniu la massa a la nevera durant 5 minuts. Tot seguit dividiu aquesta massa en 4 porcions, tot fent una bola amb cada part i aplaneu-ho to en forma de chapati (rodó).
Finalment unteu una mica d'oli o ghee en ell. Feu un tall des del centre fins a la vora, tot llevant la vora de tall i comenceu-ho a rodar per tal que acabi tenint forma d'un con.
Amb el palmell de la mà mentre ho anem aplanant i girant fins que quedi en forma de bola. Acoblar de nou en forma de chapati i fregir-ho de foc mitjà a foc lent, tot afegint tres cullerades d’oli o més, depenent de la mida de la paella. Donar-l’hi la volta quant la part inferior es dori.
Quan els dos costats estiguin daurats es que està preparat.
Serveix-ho amb chutney de all, achar o Raito
3 tasses d'ATA besen
1 ½ tassa de farina de blat
½ cdta. sal
¼ de culleradeta de llavors de comí (zeer)
¼ cdta. xili (Lal mirch) en pols
2 cullerades. oli
1 mica asafètida (Heeng)
2 tasses de mantega de búfal
Servir amb chutney de all, achar o Raito.