Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Primer rostiu l’albergínia al forn calent fins que la pell se li posi una mica cremada i arrugada.

Poseu l’albergínia en un bol d’aigua calent i traieu-ne la pell.

Tot seguit piqueu molt bé la polpa d’albergínia i afegiu-hi tots els altres ingredients, i cuineu-ho tot a foc mitjà fins que l’aigua s’hagi assecat (remenant contínuament o es cremarà). Quan estigui a punt tindrà forma de bola i es tornarà de color marró clar.

Es pot servir amb arròs i amanida de chapati quan es refreda.

Ingredients: 

1/2 quilo d'albergínies (Bengan)

1 culleradeta de llavors de comí (zeer)

2 cebes de primavera

2 cullerades de pasta de tamarinde (IMLI)

1 culleradeta de sal (al gust)

½ culeradeta de xili en pols (Lal mirch)

4 cullerades d'oli

¼ culleradeta de pols de cúrcuma (Haldi)

3-4 cullerades. iogurt

2/3 xilis verds picats

2 cullerades. menta (Podina) fulls - picada

1 cullerada. de suc de llimona

Calendari

Juliol 2022

Juliol 2022

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.


Diu, 29/05/2022

Guàrdia Urbana Policia de barri del Raval
Unitat Territorial Ciutat Vella. Una visita de fraternitat i proximitat amb la comunitat


Dij, 26/05/2022

Un acte de condol i condol i per denunciar contundentment la barbaritat de matances de dues germanes, veïnes de Terrassa, al Gujrat Pakistan.