Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Escalfar l'oli i afegir les llavors de comí i el pebrot vermell i fregir fins que comencin a daurar-se.

Afegir les patates i la resta de les espècies, juntament amb una mica d'aigua.

Tapar i cuinar a foc lent. (10-15 minuts) fins que les patates estiguin toves.

Porció: 2 persones

Ingredients: 

 

250 grs. les patates pelades i tallades a llesques

3 cullerades d'oli

1 culleradeta de llavors de comí (zeer)

2/3 xilis secs de color vermell o ½ culleradeta de xilis triturats

1/8 culleraeta de pols de cúrcuma (Haldi)

½ culleradeta de sal (al gust)

 

Instruccions :

Escalfar l'oli i afegir les llavors de comí(zeer) i el pebrot vermell i fregir fins que comencin a daurar-se.

Calendari

Juliol 2022

Juliol 2022

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.


Diu, 29/05/2022

Guàrdia Urbana Policia de barri del Raval
Unitat Territorial Ciutat Vella. Una visita de fraternitat i proximitat amb la comunitat


Dij, 26/05/2022

Un acte de condol i condol i per denunciar contundentment la barbaritat de matances de dues germanes, veïnes de Terrassa, al Gujrat Pakistan.