Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu els trossos d’all fins que estiguin daurats i, a continuació, afegiu les llavors de comí, la pols de cúrcuma i el pebrot vermell. Quan aquest estigui marró incorporeu el tomàquet picat i la resta d’espècies.
Remeneu-ho bé i afegiu les patates amb un got d'aigua. Quan aquestes estiguin a mig coure poseu els espinacs i cuineu tot plegat a foc lent fins que l’aigua s’hagi evaporat.
Podeu adornar el plat amb xili i llimona. Serviu-ho amb chapati.

Ingredients: 

250 grams de patates pelades i tallades en trossos petits
2 dents d’all picat
½ culleradeta de llavors de comí
3 pebrots vermells secs
½ culleradeta de sal
8 culleradetes de pols de cúrcuma
1 paquet d’espinacs congelats
1 tomàquet mitjà picat
Oli

Calendari

Juliol 2022

Juliol 2022

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.


Diu, 29/05/2022

Guàrdia Urbana Policia de barri del Raval
Unitat Territorial Ciutat Vella. Una visita de fraternitat i proximitat amb la comunitat


Dij, 26/05/2022

Un acte de condol i condol i per denunciar contundentment la barbaritat de matances de dues germanes, veïnes de Terrassa, al Gujrat Pakistan.