
Fregiu la ceba amb oli fins que aquest estigui marró. Retireu la ceba i la moldreu.
Afegir la pols de cúrcuma, coriandre, pebre, all, gingebre i la sal amb l'oli. Fregiu-ho tot amb una mica d’aigua fins que s’assequi.
Seguidament afegiu el xai i la ceba i cuinar-ho tot fins que la carn estigui ben tendra.
Afegiu 3 o 4 gots d’aigua, tapeu-ho i cuineu-ho fins que la carn s’estovi.
Quan la carn estigui gairebé estovada afegiu les patates i cuineu-les fins que s’hagin sofregit i afegiu l’aigua que sigui necessària (2 gots aproximadament). Cuineu-ho tot a foc lent.
Ho podeu adornar amb coriandre fresc, chile i llimona verda.
Serveixi amb naan.
Plat per a 6 - 8 persones
1 kg. Xai
½ kg de patates pelades i tallades en trossos d'1 a 2 polzades.
¼ cullerada de pols de cúrcuma (Haldi)
1 cullerada de Xile (mirch Lal) en pols
3 cullerades de coriandre en pols (Dhaniya)
2/3 ceba mitjana, picada o en rodanxes
½ tassa d'oli
1 cullerada de pasta de gingebre (Adrak)
1 cdta. de pasta d'all (Lehsan)
1 cdta. Garam Masala
6/8 dents (Laung)
6/8 pebre negre (mirch Kali)
2 cardamom negre (Bari Ilaichi)