Imatge invisible per fer click
Div, 24/01/2020


Quiérenos recordar la meva expulsió com consellera portaveu de l'Ajuntament de Barcelona Districte Ciutat Vella. Sóc la Huma Jamshed Bashir.

Era l’única dona d’una altra cultura; la resta de consellers eren d’origen autòcton. Tots triats per democràcia directa, com jo mateixa. Tots seguixen sent consellers menys jo; em varen fer fora molt fàcilment, perquè jo era una dona, i a més, d’una altra cultura.

Hi ha qui pensa que els consellers són càrrecs de confiança dels partits, generalment de “l’aparell” dels partits, així que seria normal que et posin o et treguin. Però, resulta que els Comuns es van presentar dient que no eran un partit convencional; el seu programa electoral prometia que els consellers representarien als veïns i veïnes i, per tant, serien els que guanyesin més vots en unes eleccions primàrias.

Jo vaig treure el nombre més alt de vots: no només de Ciutat Vella, sinò de tot Barcelona. Tanmateix, a la llista dels Comuns per les eleccions Municipals em varen posar al número 16.

Fa cinc anys ningú coneixia “En Comú” i poca gent de Barcelona coneixia AdaColau. A les eleccions de 2019 ha estat diferent perquè ja eren al poder i, per tant, disposaven de diners i accés a mitjans de comunicació. Però, a l’anterior mandat no en teníem, i jo veig treballar molt dur perquè fos conegut el nou projecte En Comú; erem poca gent i, a més, sense recursos.

Resulta que una cosa és el que defensaven en la companya electoral, i una altre el que després de guanyar les elecciones varen fer: endollar a amistats i parells a l’Ajuntament. En canvi, a mi, com que ja m’havien utilizat aportant molta gent que ens va votar, ja no em necessitaven més i, per això, em van fer fora. És a dir, em van utilizar com un “kleenex” què, després d’utilizar-lo, es llença.

Calendari

Juliol 2022

Juliol 2022

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.


Diu, 29/05/2022

Guàrdia Urbana Policia de barri del Raval
Unitat Territorial Ciutat Vella. Una visita de fraternitat i proximitat amb la comunitat


Dij, 26/05/2022

Un acte de condol i condol i per denunciar contundentment la barbaritat de matances de dues germanes, veïnes de Terrassa, al Gujrat Pakistan.