Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Primer renteu els fruits secs i els dàtils i remulleu-los en una mica de llet durant 3-4 hores.

En una olla fregiu la llet, el sucre i les llavors d'ilaichi, cuineu-ho tot a foc baix fins que comenci a espassar.

Tot seguit afegiu els fideus i remeneu-los fins que es suavitzin.

Afegiu els fruits secs i les panses i cuineu-los durant 5 minuts més i just abans de retirar-los del foc afegiu l’essència de kewra.

Pot ser servit calent o fred.

Ingredients: 

1 litre de llet (o 2 tasses de llet en pols dissolts en 12 tasses d'aigua)

4 cullerades de sucre

5/6 Llavors de cardamom verd (Chhoti Ilaichi)

¼ de tassa de festucs picats (Pista)

½ tassa de coco picat (Narial)-seca

½ tassa d'ametlles (Badam)

¼ tassa de panses (Kishmish)

¼ de tassa de dàtils secs picats (Chhuwaray)

1 grapat de fideus (sawayan)

1 cdta. Essència Kewra

Instruccions :

Calendari

Novembre 2017

Novembre 2017

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
1
2
3

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP