Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu la ceba fins que estigui ben daurada i afegiu-hi el gingebre, la pasta d’all, el iogurt, les llavors de coriandre en pols, la pols de xili, la cúrcuma en pols, el tomàquet i la sal. Remeneu-ho bé i, a continuació, incorporeu-hi el pollastre.
Deixeu coure uns 10-15 minuts i, quan el pollastre tingui la consistència desitjada, retireu-lo del foc. Decoreu-ho amb xilis verds, coriandre verd i garam masala.
Serviu-ho amb arròs bullit o naan.

Ingredients: 

½ kg de pollastre
100 ml de pasta de ceba
50 ml de iogurt
1 culleradeta de coriandre en pols
4 culleradetes de sal
¼ culleradeta de pols de cúrcuma
1 culleradeta de xili en pols
1 culleradeta de pasta d’all
1 culleradeta de pasta de gingebre
100 ml de salsa de tomàquet
2 xilis verds picats
1 culleradeta de garam masala (una barreja d’espècies que trobareu ja preparada a les botigues d’alimentació pakistaneses)

Calendari

Gener 2020

Gener 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
31
1
2

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP