Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Barregeu tots els ingredientsexcepte el pollastre per fer l’adob.

Tot seguit amb un ganivet afilat feu 4/5 talls profunds en l’ample del pit de pollastre. Seguidament marineu el pollastre amb la barreja durant la nit.

Abans de cuinar el pollastre, espolvotjeu ¼ de culleradeta de xili vermell en pols de manera uniforme sobre cada peça. Desprès procediu a grillar en una barbacoa o rostir en un forn durant 35 minuts.

Servir amb llimona fresca.

ATENCIÓ: Aquesta és una recepta MOLT PICANT, però és absolutament deliciosa!

Ració: 3 a 4 persones

Ingredients: 

2 pollastres pits (sense pell) 4 pcs.

1 culleradeta de gingebre (Adrak) Pasta

1 culleradeta d'all (Lehsan) Pasta

1 culleradeta de sal

1 cullerada. xili (Lal mirch) en pols

½ tassa de suc de llima

¼ tassa d'aigua

3 cullerades. oli

½ cdta. Garam Masala

 

Instruccions :

Barrejar tots els ingredients excepte el pollastre per fer l'adob.

Calendari

Gener 2020

Gener 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
31
1
2

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP