Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Barregeu tots els ingredientsexcepte el pollastre per fer l’adob.

Tot seguit amb un ganivet afilat feu 4/5 talls profunds en l’ample del pit de pollastre. Seguidament marineu el pollastre amb la barreja durant la nit.

Abans de cuinar el pollastre, espolvotjeu ¼ de culleradeta de xili vermell en pols de manera uniforme sobre cada peça. Desprès procediu a grillar en una barbacoa o rostir en un forn durant 35 minuts.

Servir amb llimona fresca.

ATENCIÓ: Aquesta és una recepta MOLT PICANT, però és absolutament deliciosa!

Ració: 3 a 4 persones

Ingredients: 

2 pollastres pits (sense pell) 4 pcs.

1 culleradeta de gingebre (Adrak) Pasta

1 culleradeta d'all (Lehsan) Pasta

1 culleradeta de sal

1 cullerada. xili (Lal mirch) en pols

½ tassa de suc de llima

¼ tassa d'aigua

3 cullerades. oli

½ cdta. Garam Masala

 

Instruccions :

Barrejar tots els ingredients excepte el pollastre per fer l'adob.

Calendari

Octubre 2020

Octubre 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Noticies

Dill, 17/08/2020

Invitation to attend lecture on house hold electric equipments safety measurements by Dr. Huma Jamshed Bashir Ph. D in Electro Chemistry ( major batteries and Fuel Cell) from Complutense Madrid


Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411