Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Primer netegeu cada una de les verdures per separat, tot seguit barregeu la patata, la pastanaga i la ceba, però reserveu el carbassó.

Tot seguit calenteu la mantega a la paella, i cuineu suaument la pols de curri durant 1 minut. Afegiu la patata ratllada, la pastanaga i la ceba.


Cuineu-ho tot per 5 minuts, fins que la barreja hagi espessit. Mentrestant afegiu sal, pebre, suc de llimona i xili (opcional).

Tot seguit poseu-ho tot en un recipient. Afegiu el carbassó ratllat i la farina, i barregeu bé. Finalment afegiu un ou.

Calenteu oli en una paella. Utilitzeu una cullera com a motlle per fer la barreja. Cuineu-ho en ambdós costats fins que estiguin cruixents.

Escorreu-ho sobre paper absorbent i serviu-ho amb la salsa.

Per preparar la salsa:

Col·loqueu tots els ingredients en un processador d’aliments o una liquadora. Processeu-ho fins que quedi suau.

 

Ingredients: 

1 patata gran (pelada)

1 pastanaga (pelada)

1 ceba

1 carbassó

30 grs. mantega

Mitja culleradeta de curri en pols

sal

pebre

suc de llimona (al gust)

xili (opcional)

2 cullerades. de farina

1 ou batut

1/4 tassa d'oli vegetal

 Per a la Salsa:

1 tomàquet picat

1 ceba de Verdeo (en rodanxes)

1 tassa de iogurt (natural)

2 cullerades de suc de llimona

1 cullerada. de julivert (finament picat)

Calendari

Gener 2020

Gener 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
31
1
2

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP