Imatge invisible per fer click
Imatge: 

En una olla amb dos gots d’aigua poseu a coure, a foc lent, el xai (o pollastre), els alls, els claus i la sal fins que la carn sigui tendra i l’aigua s’hagi evaporat.
Fregiu una ceba i, quan aquesta sigui ben rossa, afegiu-hi la resta d’espècies, el iogurt i, en acabat, la carn.
Per altra banda, deixeu l’arròs en remull durant mitja hora i, a continuació, poseu-lo a coure (el doble d'aigua que d'arròs) amb una culleradeta de sal i dues de suc de llimona. Quan aquest estigui mig cuit, retireu-lo i escorreu-lo. Aboqueu una mica d’aquest arròs en una altra olla, després la carn i, finalment, la resta d’arròs, de manera que ens quedin dues capes d’arròs i una de carn, al mig. Afegiu-hi l’essència kewra, el colorant alimentari groc i una mica de safrà, prèviament desfet en d’aigua o llet. Cobriu-ho i deixeu-ho coure, a foc lent, durant uns 10 minuts.
Serviu-ho amb amanida, chutney o raita.

Ingredients: 

1-2 kg de carn de xai o pollastre
1 kg d’arròs basmati
100-150 grams de iogurt
4 culleradetes de sal
1 ceba mitjana
6 alls
6 claus
1 cullerada de pasta de gingebre
14 llavors de cardamom verd
2 cullerades de pasta d’all
3 cullerades d’essència kewra
½ culleradeta de colorant alimentari groc
1 culleradeta de sucre
2 cullerades de suc de llimona
Safrà
Oli

Calendari

Agost 2018

Agost 2018

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
31
1
2

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP