Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu la ceba amb oli fins que aquest prengui un color marró. Retireu la ceba i la moldreu.

Afegiu Haldi, Dhaniya, mirch, Adrak, Lehsan i la sal amb l'oli. Fregiu-ho tot amb poca aigua fins que s’assequi.

Afegiu el xai i la ceba i cuineu-ho fins que l’aigua s’assequi.

Afegiu 3 o 4 gots d’aigua, tapeu-ho i cuineu-ho fins que la carn s’estovi.

Quan la carn estigui gairebé feta afegiu-hi Bhindi i cuineu-ho tot a foc lent fins que el Bhindi es faci.

Si vols pots adorna-ho amb menta fresca, pebrot verd i llimona.

Ingredients: 

1 kg de Xai

½ kg Bhindi

¼ culleradeta de pols de cúrcuma (Haldi)

1 culleradeta de xili en pols (Lal mirch)

3 cullerades de coriandre en pols (Dhaniya)

2/3 ceba mitjana, picada o en rodanxes

½ tassa d'oli

1 culleradade pasta de gingebre (Adrak)

1 cdta. pasta d'all (Lehsan)

1 cdta. Garam Masala

6/8 dents (Laung)

6/8 pebre negre (Kali mirch)

2 cardamom negre (Bari Ilaichi)

1/1 ½ cdta. sal (al gust)

Calendari

Gener 2020

Gener 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
31
1
2

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP