Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu la ceba amb oli fins que aquest prengui un color marró. Retireu la ceba i la moldreu.

Afegiu Haldi, Dhaniya, mirch, Adrak, Lehsan i la sal amb l'oli. Fregiu-ho tot amb poca aigua fins que s’assequi.

Afegiu el xai i la ceba i cuineu-ho fins que l’aigua s’assequi.

Afegiu 3 o 4 gots d’aigua, tapeu-ho i cuineu-ho fins que la carn s’estovi.

Quan la carn estigui gairebé feta afegiu-hi Bhindi i cuineu-ho tot a foc lent fins que el Bhindi es faci.

Si vols pots adorna-ho amb menta fresca, pebrot verd i llimona.

Ingredients: 

1 kg de Xai

½ kg Bhindi

¼ culleradeta de pols de cúrcuma (Haldi)

1 culleradeta de xili en pols (Lal mirch)

3 cullerades de coriandre en pols (Dhaniya)

2/3 ceba mitjana, picada o en rodanxes

½ tassa d'oli

1 culleradade pasta de gingebre (Adrak)

1 cdta. pasta d'all (Lehsan)

1 cdta. Garam Masala

6/8 dents (Laung)

6/8 pebre negre (Kali mirch)

2 cardamom negre (Bari Ilaichi)

1/1 ½ cdta. sal (al gust)

Calendari

Octubre 2020

Octubre 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Noticies

Dill, 17/08/2020

Invitation to attend lecture on house hold electric equipments safety measurements by Dr. Huma Jamshed Bashir Ph. D in Electro Chemistry ( major batteries and Fuel Cell) from Complutense Madrid


Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411