Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Sofregiula ceba fins que aquesta estigui transparent i de color marró clar.

Afegiu les llavors de comí (zeera), la sal, la cúrcuma (Haldi), okra i chilis.

Tot seguit tapeu-ho tot i cuineu-ho a foc lent fins que estigui suau. No afegiu aigua. (No el barregeu massa perquè si no es desfarà).

Per comprovar si està fet, removeu-ho tot, i quan desapareix la textura enganxosa, vol dir que ja està fet.

Serveixeu-ho amb chapati.

Ingredients: 

2 tasses de Bhindi tallat (okra)

1 ceba petita

½ culeradeta de llavors de comí (zeer)

Total 3/4 xilis vermells secs

½ culleradeta de sal (al gust)

¼ culleradeta de cúrcuma (Haldi)

2 cullerades d'oli

1 cullerada de àsta de tamarind (Imli) opcional

1 tomàquet (opcional)

 

Instruccions :

Sofregeix la ceba fins que estigui transparent de color marró clar.

Calendari

Agost 2020

Agost 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Noticies

Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411


Div, 13/03/2020

We are suspending Spanish classes in ACESOP for few days/weeks because of #COVID-19