Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Sofregiula ceba fins que aquesta estigui transparent i de color marró clar.

Afegiu les llavors de comí (zeera), la sal, la cúrcuma (Haldi), okra i chilis.

Tot seguit tapeu-ho tot i cuineu-ho a foc lent fins que estigui suau. No afegiu aigua. (No el barregeu massa perquè si no es desfarà).

Per comprovar si està fet, removeu-ho tot, i quan desapareix la textura enganxosa, vol dir que ja està fet.

Serveixeu-ho amb chapati.

Ingredients: 

2 tasses de Bhindi tallat (okra)

1 ceba petita

½ culeradeta de llavors de comí (zeer)

Total 3/4 xilis vermells secs

½ culleradeta de sal (al gust)

¼ culleradeta de cúrcuma (Haldi)

2 cullerades d'oli

1 cullerada de àsta de tamarind (Imli) opcional

1 tomàquet (opcional)

 

Instruccions :

Sofregeix la ceba fins que estigui transparent de color marró clar.

Calendari

Octubre 2021

Octubre 2021

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dis, 14/08/2021

ACESOP asociación cultural educativa y social operativa de dones Pakistánis tiene el placer de invitaros a un evento “Fiesta Dia de Pakistán y Convivencia que se hará el 14 de Agosto 2021, el sabado


Dim, 02/06/2021

Avui els alumnes i les alumnes aprenent català amb professor Alex


Dij, 24/12/2020

Desde ACESOP os deseamos un Feliz Nadal 2020 Lleno de alegría y éxito.


Dim, 25/11/2020

Día Internacional contra la Violencia de Género 2020. En el ACESOP reivindicamos autonomía tanto económica como autodefensa de la mujer es única manera de combatir violencia machista aquí o allá donde trabajamos y vivimos.