Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Barregeu la farina de cigrons i la farina de blat. Afegiu la sal i barregeu-ho tot. Afegiu una mica d’aigua i barregeu-ho. La consistència ha de ser suau i com massilla.

Manteniu la massa a la nevera durant 5 minuts. Tot seguit dividiu aquesta massa en 4 porcions, tot fent una bola amb cada part i aplaneu-ho to en forma de chapati (rodó).

Finalment unteu una mica d'oli o ghee en ell. Feu un tall des del centre fins a la vora, tot llevant la vora de tall i comenceu-ho a rodar per tal que acabi tenint forma d'un con.

Amb el palmell de la mà mentre ho anem aplanant i girant fins que quedi en forma de bola. Acoblar de nou en forma de chapati i fregir-ho de foc mitjà a foc lent, tot afegint tres cullerades d’oli o més, depenent de la mida de la paella. Donar-l’hi la volta quant la part inferior es dori.

Quan els dos costats estiguin daurats es que està preparat.

Serveix-ho amb chutney de all, achar o Raito

Ingredients: 

3 tasses d'ATA besen

1 ½ tassa de farina de blat

½ cdta. sal

¼ de culleradeta de llavors de comí (zeer)

¼ cdta. xili (Lal mirch) en pols

2 cullerades. oli

1 mica asafètida (Heeng)

2 tasses de mantega de búfal

Servir amb chutney de all, achar o Raito.

Calendari

Novembre 2017

Novembre 2017

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
1
2
3

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP