Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Primer rostiu l’albergínia al forn calent fins que la pell se li posi una mica cremada i arrugada.

Poseu l’albergínia en un bol d’aigua calent i traieu-ne la pell.

Tot seguit piqueu molt bé la polpa d’albergínia i afegiu-hi tots els altres ingredients, i cuineu-ho tot a foc mitjà fins que l’aigua s’hagi assecat (remenant contínuament o es cremarà). Quan estigui a punt tindrà forma de bola i es tornarà de color marró clar.

Es pot servir amb arròs i amanida de chapati quan es refreda.

Ingredients: 

1/2 quilo d'albergínies (Bengan)

1 culleradeta de llavors de comí (zeer)

2 cebes de primavera

2 cullerades de pasta de tamarinde (IMLI)

1 culleradeta de sal (al gust)

½ culeradeta de xili en pols (Lal mirch)

4 cullerades d'oli

¼ culleradeta de pols de cúrcuma (Haldi)

3-4 cullerades. iogurt

2/3 xilis verds picats

2 cullerades. menta (Podina) fulls - picada

1 cullerada. de suc de llimona

Calendari

Agost 2020

Agost 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Noticies

Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411


Div, 13/03/2020

We are suspending Spanish classes in ACESOP for few days/weeks because of #COVID-19