Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Primer rostiu l’albergínia al forn calent fins que la pell se li posi una mica cremada i arrugada.

Poseu l’albergínia en un bol d’aigua calent i traieu-ne la pell.

Tot seguit piqueu molt bé la polpa d’albergínia i afegiu-hi tots els altres ingredients, i cuineu-ho tot a foc mitjà fins que l’aigua s’hagi assecat (remenant contínuament o es cremarà). Quan estigui a punt tindrà forma de bola i es tornarà de color marró clar.

Es pot servir amb arròs i amanida de chapati quan es refreda.

Ingredients: 

1/2 quilo d'albergínies (Bengan)

1 culleradeta de llavors de comí (zeer)

2 cebes de primavera

2 cullerades de pasta de tamarinde (IMLI)

1 culleradeta de sal (al gust)

½ culeradeta de xili en pols (Lal mirch)

4 cullerades d'oli

¼ culleradeta de pols de cúrcuma (Haldi)

3-4 cullerades. iogurt

2/3 xilis verds picats

2 cullerades. menta (Podina) fulls - picada

1 cullerada. de suc de llimona

Calendari

Octubre 2021

Octubre 2021

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dis, 14/08/2021

ACESOP asociación cultural educativa y social operativa de dones Pakistánis tiene el placer de invitaros a un evento “Fiesta Dia de Pakistán y Convivencia que se hará el 14 de Agosto 2021, el sabado


Dim, 02/06/2021

Avui els alumnes i les alumnes aprenent català amb professor Alex


Dij, 24/12/2020

Desde ACESOP os deseamos un Feliz Nadal 2020 Lleno de alegría y éxito.


Dim, 25/11/2020

Día Internacional contra la Violencia de Género 2020. En el ACESOP reivindicamos autonomía tanto económica como autodefensa de la mujer es única manera de combatir violencia machista aquí o allá donde trabajamos y vivimos.