Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Primer rostiu l’albergínia al forn calent fins que la pell se li posi una mica cremada i arrugada.

Poseu l’albergínia en un bol d’aigua calent i traieu-ne la pell.

Tot seguit piqueu molt bé la polpa d’albergínia i afegiu-hi tots els altres ingredients, i cuineu-ho tot a foc mitjà fins que l’aigua s’hagi assecat (remenant contínuament o es cremarà). Quan estigui a punt tindrà forma de bola i es tornarà de color marró clar.

Es pot servir amb arròs i amanida de chapati quan es refreda.

Ingredients: 

1/2 quilo d'albergínies (Bengan)

1 culleradeta de llavors de comí (zeer)

2 cebes de primavera

2 cullerades de pasta de tamarinde (IMLI)

1 culleradeta de sal (al gust)

½ culeradeta de xili en pols (Lal mirch)

4 cullerades d'oli

¼ culleradeta de pols de cúrcuma (Haldi)

3-4 cullerades. iogurt

2/3 xilis verds picats

2 cullerades. menta (Podina) fulls - picada

1 cullerada. de suc de llimona

Calendari

Novembre 2017

Novembre 2017

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
1
2
3

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP