Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Barrejeu totes les espècies juntes i poseu una capa de la barreja per tota la carn, deixeu-ho marinar durant almenys 3 o 4 hores.

Calenteu l'oli en una olla. Afegiu el pollastre i cuineu-ho a foc fort fins que s’assequi l’aigua de la carn. També pot coures en un forn a 400 AF.

Ho podeu servir-ho amb amanida i naan. Aquesta recepta es per a 2 o 3 persones.

 

Ingredients: 

1 kg. Pollastre

6/7 cullerades de iogurt

2 culleradetes de pasta de gingebre (Adrak)

2 culleradetes de pasta d'all (Lehsan)

½ cculleradeta de sal (al gust)

1 culleradeta de xile en pols (mirch Lal)

½ culleradeta de Garam Masala

2-3 cullerades d'oli

2 llimona

 

Instruccions:

Barrejar totes les espècies juntes,posar una capa d'aquella barreja i deixar marinar Durant unes hores (3-4h, almenys).

Calendari

Octubre 2018

Octubre 2018

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
29
30
31
1
2
3
4

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP