Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Escalfar l'oli i afegir les llavors de comí i el pebrot vermell i fregir fins que comencin a daurar-se.

Afegir les patates i la resta de les espècies, juntament amb una mica d'aigua.

Tapar i cuinar a foc lent. (10-15 minuts) fins que les patates estiguin toves.

Porció: 2 persones

Ingredients: 

 

250 grs. les patates pelades i tallades a llesques

3 cullerades d'oli

1 culleradeta de llavors de comí (zeer)

2/3 xilis secs de color vermell o ½ culleradeta de xilis triturats

1/8 culleraeta de pols de cúrcuma (Haldi)

½ culleradeta de sal (al gust)

 

Instruccions :

Escalfar l'oli i afegir les llavors de comí(zeer) i el pebrot vermell i fregir fins que comencin a daurar-se.

Calendari

Novembre 2017

Novembre 2017

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
1
2
3

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP