Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu els trossos d’all fins que estiguin daurats i, a continuació, afegiu les llavors de comí, la pols de cúrcuma i el pebrot vermell. Quan aquest estigui marró incorporeu el tomàquet picat i la resta d’espècies.
Remeneu-ho bé i afegiu les patates amb un got d'aigua. Quan aquestes estiguin a mig coure poseu els espinacs i cuineu tot plegat a foc lent fins que l’aigua s’hagi evaporat.
Podeu adornar el plat amb xili i llimona. Serviu-ho amb chapati.

Ingredients: 

250 grams de patates pelades i tallades en trossos petits
2 dents d’all picat
½ culleradeta de llavors de comí
3 pebrots vermells secs
½ culleradeta de sal
8 culleradetes de pols de cúrcuma
1 paquet d’espinacs congelats
1 tomàquet mitjà picat
Oli

Calendari

Agost 2020

Agost 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Noticies

Diu, 24/05/2020

Després de complir un mes de dejunis avui celebrem festa de EID. Aquest any pel pandèmia de Corona Virus no podem fer cap festa or esdeveniment i tampoc podem abraçar-se i donar petons i salutacions. 


Dij, 23/04/2020

US DESITGEM UN FELIÇ SANT JORDI 2020


Diu, 29/03/2020

Ofrecemos Servicio Voluntario de Intèrprete Punjabi/Urdu/Castellano/Inglès en estos momentos deficiles #COVID 19 Tel. 647573583 y 632920411


Div, 13/03/2020

We are suspending Spanish classes in ACESOP for few days/weeks because of #COVID-19