Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu els trossos d’all fins que estiguin daurats i, a continuació, afegiu les llavors de comí, la pols de cúrcuma i el pebrot vermell. Quan aquest estigui marró incorporeu el tomàquet picat i la resta d’espècies.
Remeneu-ho bé i afegiu les patates amb un got d'aigua. Quan aquestes estiguin a mig coure poseu els espinacs i cuineu tot plegat a foc lent fins que l’aigua s’hagi evaporat.
Podeu adornar el plat amb xili i llimona. Serviu-ho amb chapati.

Ingredients: 

250 grams de patates pelades i tallades en trossos petits
2 dents d’all picat
½ culleradeta de llavors de comí
3 pebrots vermells secs
½ culleradeta de sal
8 culleradetes de pols de cúrcuma
1 paquet d’espinacs congelats
1 tomàquet mitjà picat
Oli

Calendari

Novembre 2017

Novembre 2017

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
1
2
3

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP