Imatge invisible per fer click
Imatge: 

Fregiu la ceba amb oli fins que aquest estigui marró. Retireu la ceba i la moldreu.

Afegir la pols de cúrcuma, coriandre, pebre, all, gingebre i la sal amb l'oli. Fregiu-ho tot amb una mica d’aigua fins que s’assequi.

Seguidament afegiu el xai i la ceba i cuinar-ho tot fins que la carn estigui ben tendra.

Afegiu 3 o 4 gots d’aigua, tapeu-ho i cuineu-ho fins que la carn s’estovi.

Quan la carn estigui gairebé estovada afegiu les patates i cuineu-les fins que s’hagin sofregit i afegiu l’aigua que sigui necessària (2 gots aproximadament). Cuineu-ho tot a foc lent.

Ho podeu adornar amb coriandre fresc, chile i llimona verda.

Serveixi amb naan.

Plat per a  6 - 8 persones

Ingredients: 

1 kg. Xai

½ kg de patates pelades i tallades en trossos d'1 a 2 polzades.

¼ cullerada de pols de cúrcuma (Haldi)

1 cullerada de Xile (mirch Lal) en pols

3 cullerades de coriandre en pols (Dhaniya)

2/3 ceba mitjana, picada o en rodanxes

½ tassa d'oli

1 cullerada de pasta de gingebre (Adrak)

1 cdta. de pasta d'all (Lehsan)

1 cdta. Garam Masala

6/8 dents (Laung)

6/8 pebre negre (mirch Kali)

2 cardamom negre (Bari Ilaichi)

Calendari

Novembre 2017

Novembre 2017

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
1
2
3

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP