Imatge invisible per fer click
Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes França, Espanya, Marroc. Tot el grup va participar amb passió i voluntat d'ajudar la comunitat pakistanesa de Barcelona. Van aprendre de nosaltres i alhora ens van ensenyar les seves habilitats. Una mentoria força bona en igualtat, que va ser totalment voluntari d'ambdues parts. La nostra ONG ACESOP agraeix els seus esforços i treball. Desitgem èxit als 14 interns en la seva futura carrera professional. Agraïment especial al Sr. Ayaz Hussain Syed Ex Cònsol Pakistan a Barcelona per les seves conferències molt informatives sobre l'Islam com a religió, la seva pràctica, la història pakistanesa i la comunitat pakistanesa a Espanya. Gràcies a Zeeshan Kebabish per l'hospitalitat.

Calendari

Setembre 2023

Setembre 2023

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dill, 14/08/2023

Reconocimiento de Shazra Javed regidora de Esquerra en MOllet de Valles Catalunya y tambien exponer la cultura Pakistáni, exposición de varios talentos artísticos, y presentacion cultural por parte de las mujeres y niños


Diu, 14/08/2022

Esta fiesta organizada desde perspectiva de las Mujeres Pakistanis para exponer la cultura Pakistáni, exposición de varios talentos artísticos, y presentacion cultural.


Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.