Imatge invisible per fer click
Dill, 23/05/2022
  1. Es va celebrar una cerimònia de benvinguda i d'introducció a ACESOP en honor d'una delegació de 14 becaris del Departament de Desenvolupament Social de la Universitat de Washington acompanyats de dos professors d'IAU Institute for American Universities-ACM. El grup realitzarà diversos tallers a l'Associació de Dones durant 5 setmanes amb els seus serveis i investigacions i experiències mútues i es beneficiarà de la tecnologia i la metodologia avançades de la comunitat pakistanesa. El primer dia, la Dra. Huma Jamshed, fundadora i presidenta d'ACESOP, va presentar els objectius i desafiaments corents d'ACESOP a les estudiants de IAU. Expliquem com estem comesos a bones relacions amb els veïns del raval, barcelona i restes comarques de catalunya. La integració a l'entorn català i espanyol és un objectiu clau de l'ACESOP. La cerimònia acabo amb aperitius i menjar tradicional pakistanès.

Calendari

Setembre 2023

Setembre 2023

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Dill, 14/08/2023

Reconocimiento de Shazra Javed regidora de Esquerra en MOllet de Valles Catalunya y tambien exponer la cultura Pakistáni, exposición de varios talentos artísticos, y presentacion cultural por parte de las mujeres y niños


Diu, 14/08/2022

Esta fiesta organizada desde perspectiva de las Mujeres Pakistanis para exponer la cultura Pakistáni, exposición de varios talentos artísticos, y presentacion cultural.


Dim, 22/06/2022

Adéu als nostres becaris que van acabar 5 setmanes de pràctiques d'estudiants de Desenvolupament Social de la Universitat Estatal de Washington amb l'Institut IAU d'Universitats Americanes.


Dim, 01/06/2022

L'esmentada Rooma Asif víctima d'abús (membre d'ACESOP) va haver de viatjar de Barcelona a Vilanova, i va perdre temps, recursos i esperança de la justícia espanyola.