Imatge invisible per fer click

Receptes

Primer renteu els fruits secs i els dàtils i remulleu-los en una mica de llet durant 3-4 hores.

En una olla fregiu la llet, el sucre i les llavors d'ilaichi, cuineu-ho tot a foc baix fins que comenci a espassar.

Tot seguit afegiu els fideus i remeneu-los fins que es suavitzin.

Afegiu els fruits secs i les panses i cuineu-los durant 5 minuts més i just abans de retirar-los del foc afegiu l’essència de kewra.

Pot ser servit calent o fred.

Calenta l'oli en una paella sense mànec. Afegir les patates, la coliflor, la sal i la cúrcuma. Remenar. Tapar i cuinar per 5 minuts.

Treure la tapa, afegir la ceba. Barrejar i cuinar fins que les patates estiguin toves.

Afegir chile i les llavor de rosella. Barrejar. Fer espai al centre de la paella i trencar l'ou al centre.

Barrejar amb la resta. Fregir durant 1 minut.

Fregiu la ceba amb oli fins que aquest estigui marró. Retireu la ceba i la moldreu.

Afegir la pols de cúrcuma, coriandre, pebre, all, gingebre i la sal amb l'oli. Fregiu-ho tot amb una mica d’aigua fins que s’assequi.

Seguidament afegiu el xai i la ceba i cuinar-ho tot fins que la carn estigui ben tendra.

Afegiu 3 o 4 gots d’aigua, tapeu-ho i cuineu-ho fins que la carn s’estovi.

En una paella amb oli fregiu els trossos d’all fins que quedin ben daurats. A continuació, afegiu-hi les llavors de comí i el pebrot vermell. Quan aquest adquireixi un color marronós, incorporeu-hi les espècies, el tomàquet picat i les patates i remeneu-ho fins que quedi ben barrejat amb mig got d’aigua. Quan les patates estiguin a mig coure afegiu les fulles de fenigrec i continueu cuinant-ho, a foc lent, fins que s’evapori tota l’aigua.

Fregiu els trossos d’all fins que estiguin daurats i, a continuació, afegiu les llavors de comí, la pols de cúrcuma i el pebrot vermell. Quan aquest estigui marró incorporeu el tomàquet picat i la resta d’espècies.
Remeneu-ho bé i afegiu les patates amb un got d'aigua. Quan aquestes estiguin a mig coure poseu els espinacs i cuineu tot plegat a foc lent fins que l’aigua s’hagi evaporat.
Podeu adornar el plat amb xili i llimona. Serviu-ho amb chapati.

Escalfar l'oli i afegir les llavors de comí i el pebrot vermell i fregir fins que comencin a daurar-se.

Afegir les patates i la resta de les espècies, juntament amb una mica d'aigua.

Tapar i cuinar a foc lent. (10-15 minuts) fins que les patates estiguin toves.

Porció: 2 persones

Primer rostiu l’albergínia al forn calent fins que la pell se li posi una mica cremada i arrugada.

Poseu l’albergínia en un bol d’aigua calent i traieu-ne la pell.

Tot seguit piqueu molt bé la polpa d’albergínia i afegiu-hi tots els altres ingredients, i cuineu-ho tot a foc mitjà fins que l’aigua s’hagi assecat (remenant contínuament o es cremarà). Quan estigui a punt tindrà forma de bola i es tornarà de color marró clar.

Com arribar-hi

Fongui la mantega en una paella. Baixeu el foc i afegir el cardamom i la farina de cigró. Fregir, remenant constantment per evitar que es cremi fins que s'hagi canviat a un color marró.

Apagueu el foc i afegiu el sucre. Esteneu 1 / 2 dits de gruix sobre una safata.

Tallar en forma de diamant després que s'hagi refredat.

 

 

Barregeu la farina de cigrons i la farina de blat. Afegiu la sal i barregeu-ho tot. Afegiu una mica d’aigua i barregeu-ho. La consistència ha de ser suau i com massilla.

Manteniu la massa a la nevera durant 5 minuts. Tot seguit dividiu aquesta massa en 4 porcions, tot fent una bola amb cada part i aplaneu-ho to en forma de chapati (rodó).

Finalment unteu una mica d'oli o ghee en ell. Feu un tall des del centre fins a la vora, tot llevant la vora de tall i comenceu-ho a rodar per tal que acabi tenint forma d'un con.

Sofregiula ceba fins que aquesta estigui transparent i de color marró clar.

Afegiu les llavors de comí (zeera), la sal, la cúrcuma (Haldi), okra i chilis.

Tot seguit tapeu-ho tot i cuineu-ho a foc lent fins que estigui suau. No afegiu aigua. (No el barregeu massa perquè si no es desfarà).

Per comprovar si està fet, removeu-ho tot, i quan desapareix la textura enganxosa, vol dir que ja està fet.

Serveixeu-ho amb chapati.

Calendari

Setembre 2017

Setembre 2017

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP