Imatge invisible per fer click

Qui som?

ACESOP, Associació Cultural Educativa i Social Operativa de dones Pakistaneses fundada al maig de 2005 per la Dra. Huma Jamshed amb Nasra Zafar, Fariza Habib i Mubeen Kashif.

ACESOP és una associació que té com a finalitat la integració de les dones pakistaneses en el teixit social i econòmic català, oferint el nostre bagatge cultural i afavorint l’apropament entre col·lectius.

L’associació realitza diverses activitats i ofereix múltiples recursos, entre els quals cal destacar:


• Classes de català i castellà

• Sortides per l’entorn, tant a nivell de barri, el Raval, com sortides per diferents indrets de Catalunya. Sortides per donar a conèixer a les dones i als seus fills els serveis que els ofereix la ciutat (mercats, bancs, centres d’atenció primària, museus, centres culturals, biblioteques, etc.) i la cultura catalana.

• Assessoria jurídica per a dones (violència de gènere, divorcis, matrimonis concertats)

• Assessoria laboral i fiscal

• Serveis de mediació: escolar, veïnal, personal, sanitat


• Classes d’urdú per a nens o persones interessades en general

• Participació en les festivitats locals (festes majors, Sant Jordi, Carnaval, mostres gastronòmiques, mostres artesanals...)

• Tallers per a dones: cursos d’informàtica, de costura i de cuina professional

• Tallers impartits per dones pakistaneses de henna, depilació amb fils, maquillatge infantil, escriptura en urdú, classes de cuina

• Traduccions del català i castellà a l’urdú


• Coral femenina: Dosti

Les nostres activitats estan obertes a totes els/les ciutadans/es per tal d’integrar les dones pakistaneses amb altres col·lectius. Si comparteixen els objectius de l’associació els convidem a formar part de l’associació mitjançant el pagament d’una quota simbòlica. També s’agraïran aportacions econòmiques a l’entitat.

L’associació està oberta a qui vulgui visitar-la o necessiti els nostres serveis però els agrairíem que avisessin abans de venir per a poder atendre’ls com vostès es mereixen. 

 

QUÈ FEM:

*Classes de català i castellà per a dones.

*Assessoria jurídica per a dones (violència de gènere, divorcis,  matrimonis concertats).

*Serveis de mediació: sanitat, escolar, veïnal, personal.

*Classes de català i castellà per a dones.

*Classes d’urdú per a infants i persones interessades en general.

*Tallers per a dones: cursos d’informàtica, de costura.

*Tallers impartits per dones pakistaneses com: henna, depilació amb fils, maquillatge infantil, escriptura en urdú, classes de cuina.

*Traduccions del català i del castellà a l’urdú.

*Sortides a l’entorn, tant al barri —el Raval— com sortides dins de Catalunya. Per donar a conèixer els serveis (mercats, bancs, centres d’atenció primària…) i per donar a conèixer a les dones i als seus fills la cultura catalana (museus, centres culturals, biblioteques, etc…).

 

Participació en:

*Festes Majors: La Mercè, del Raval.

*Sant Jordi

*Festa Interreligiosa del Raval

*14 d´Agost, Dia de la Independència de Pakistan.

*Naixement del Profeta (PBUH).

*Aïd al- fitr

Totes  les  nostres activitats  resten obertes  a  totes les ciutadanes  per  a poder  integrar les dones pakistaneses  en altres col·lectius  i fer-ne, d’aquesta societat,una societat intercultural.

imatge: 

Calendari

Abril 2020

Abril 2020

Dill
Dim
Dim
Dij
Div
Dis
Diu
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
27
28
29
30
1
2
3

Noticies

Diu, 13/08/2017

دل دل پاکستان جاں جاں پاکستان آئیں ملکر 71 واں جشن آزادی منائیں اپنے جوش و جذبہ سے اپنی وطن سے محبت ثابت کریں کہ ہم زندہ قوم ہیں


Div, 16/06/2017

Dra. Huma Jamshed. Presidenta de ACESOP participa en La CONFERENCIA FINAL Diálogo intercultural entre mujeres de todos los orígenes:Evolucionando juntas


Diu, 23/10/2016

ACESOP va participar en la última Trobada d'entitats el dia 23 d'Octubre, organizada por el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona


Dill, 17/10/2016

Canvi de direcció de l'oficina i local d'ACESOP